NYHETER

Bloggevenemang vid duo-living

duo-living_evenemang

Torsdagen den 9 februari 2017 klockan 18 ordnar Jarina och Petra ett bloggevenemang vid duo-living i Åbo. Anmälan sker via Facebookgruppen Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

“Butiken kommer att berätta om sin egen historia, hur man kan konsumera och inreda ekologiskt och med tanke på vår jord m.m. Temat kommer alltså vara lite företagande och lite ekologiskt tänkande kring inredning. Under evenemanget bjuds det på skumppa, godis samt 20 % rabatt på alla produkter!”

Advertisements

Bloggträff vid Tiirikkala

bloggtraff_tiirikkala

Tisdagen den 15 november 2016 ordnar Grön i Åbo en bloggträff vid Anniskelukahvila Tiirikkala i Åbo. Vi träffas klockan 19:00 och fortsätter så länge vi har tid och lust. Anmälan sker via Facebookgruppen Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

Anniskelukahvila Tiirikkala
Lilltorget, Slottsgatan 3, 20100 Åbo

Bloggbrunch vid Samppalinna

ravintola_samppalinna

Lördagen den 3 oktober 2015 klockan 12 ordnar Q& Victoria bloggbrunch vid Ravintola Samppalinna i Åbo. Brunchen kostar 24 euro per person (19,50 euro med S-bonuskort). Anmälan sker via Facebookevenemanget på Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

“Nu börjar sommaren vara över för i år, och vi gissar att de flesta av er har hittat tillbaka till Åbo. Jag och Ida-Marie tänkte att det vore på sin plats att dra ihop alla bloggare och träffas över en brunch lördagen den 3:dje oktober, från klockan 12:00 och framåt. Brunchen kommer att hållas vid Samppalinna på Itäinen Rantakatu 10 (priser och meny hittar ni här). Anmäl er här via Facebook evenemanget så vet vi hur många personer vi behöver boka plats för. Sista anmälningsdag onsdag 30.9! Hoppas vi ses!”

Ravintola Samppalinna
Östra Strandgatan 10, 20700 Åbo

Bloggträff vid Tiirikkala

finlandssvenska_bloggare

Lördagen den 31 januari 2015 klockan 13 ordnar Q& Victoria bloggträff vid Anniskelukahvila Tiirikkala i Åbo. Anmälan sker via Facebookevenemanget på Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

“För andra gången ordnas det bloggträff i Åbo i samarbete med Finlandssvenska Bloggare, och vi hoppas att även Du dyker upp denna gång! Har du en blogg? Skriver du på svenska? Vill du träffa och umgås med andra bloggare från Åbotrakten? Ja? Inget mera än så behövs, så välkommen med du också! Bloggträffen kommer att hållas vid Anniskelukahvila Tiirikkala på Slottsgatan 3 i Åbo. Vi börjar på klockan 13 och umgås så länge det finns tid och ork! I samarbete med Tiirikkala kommer vi också att kunna erbjuda alla bloggträff deltagare rabatt på alla inköp under träffen! Välkomna!”

Anniskelukahvila Tiirikkala
Lilltorget, Slottsgatan 3, 20100 Åbo

Bloggöl med Ratata

ratata_bloggol

Torsdagen den 4 december 2014 klockan 19 ordnar Ratata bloggöl vid Panimoravintola Koulu i Åbo. Anmälan sker via Facebookevenemanget på Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

“Torsdagen den 4:e december klockan 19.00 samlas Åbo-ratataiter som är sugna på att träffas och hänga tillsammans i Panimoravintola Koulu. Även andra bloggare och intresserade är naturligtvis välkomna. Vi ses där!”

Panimoravintola Koulu
Eriksgatan 18, 20100 Åbo

Bloggkväll vid Make Up Factory

make_up_factory

Torsdagen den 20 november 2014 klockan 17-19 ordnar ZiiO ett bloggevenemang vid Make Up Factory i Åbo. Anmälan sker via Facebookevenemanget på Finlandssvenska Bloggare i Åbo.

“Välkommen att bekanta dig med konceptföretaget Make Up Factorys produkter och tjänster torsdagen 20 november klockan 17-19. Under kvällen kommer vi att berätta om sminkvärldens nyaste trender. Ni kommer att få testa våra produkter och göra förmånliga köp. Alla produkter -20 %. Under evenemangets gång kommer ni att få se en sminkning med festhögtidens nyhetsprodukter, ANNYS nagellack-stånd, Base Camp bassmink-stånd och Lovely läppsmink-stånd, där vår personal kommer att handleda och demonstrera produkternas användning. Vi bjuder på dryck med små tilltugg. Välkommen och njut av en trevlig skönhetskväll med oss!”

Make Up Factory
Guldhuset andra våningen, 20100 Åbo